Nyheder

Alle seneste nyheder fra Alux. Alt fra nyt om certificeringer og branchestandarder til nye medarbejdere, projekter og samarbejder.

Simon Jensen Simon Jensen

Alux's Faldarmsmarkiser Lyser Op: Shellhuset Vinder Årets Byggeri 2023

Shellhuset i København har netop vundet prisen som Årets Byggeri inden for Erhvervskategorien, og Alux er stolt af at have bidraget til projektet ved at levere solafskærmning i form af 157 Faldarmsmarkiser med fuldgul dug. Disse markiser, designet af Alux, har ikke kun tilføjet en æstetisk appel til Shellhuset, men har også vist sig at være en integreret del af den arkitektoniske og originale udformning af bygningen.

Læs mere
Simon Jensen Simon Jensen

Paneldebat: Hvorfor fortsætter vi i sikringsbranchen med at udføre mekanisk sikring efter udgåede standarder?

I mange år har den mekaniske sikringsbranche fulgt Forsikring og Pensions (F&P) sikringsklassificering, der spænder fra GUL til RØD klasse, hvor RØD klasse er den højeste. I juli 2016 valgte Forsikring og Pension at fjerne deres klassificering til fordel for den langt mere krævende EU-standard, EN1627-30 der spænder sig fra RC1 til RC6, som den højeste.

Trods indførelsen af de nye og mere krævende EN-standarder i juli 2016 er der stadig forvirring i branchen, hvor der stadig implementeres løsninger efter de gamle F&P-standarder.

Men hvorfor er det sådan?

Læs mere
Simon Jensen Simon Jensen

Glædelig jul fra alle os i Alux

Julefreden er så småt ved at sænke sig, og året går på hæld. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til kunder, samarbejdspartnere og andre venner af huset for et godt samarbejde i 2022.

Læs mere
Simon Jensen Simon Jensen

Alux opnår igen højeste AAA kreditværdighed

AAA er den højeste kreditværdighed fra nordens mest veletablerede ratingsystem, og er et bevis på, at vi er en kreditværdig virksomhed, og dermed er en stabil samt troværdig samarbejdspartner.

Læs mere